Распоред за кадетско првенство во куглање на Битола

ОФИЦИЈАЛЕН РАСПОРЕД ЗА ПРВ ДЕН НА КАДЕТСКО ПРВЕНСТВО, ЧЕТВРТОК (25.10.2018)

Патека бр.1
Патека бр.2
Патека бр.3
Патека бр.4
16.30
Павел Гагачев
Васко Мушовски
Васко Стојановски
Дарко Никодиновски
17.00
Теодора Ѓуровска
Стефанија Алексовска
Ана Марија Вељановска
Ксенија Маневска
17.30
Коста Марденовски
Архан Арслани
Стефан Туцовиќ
Горан Христовски
18.00
Ружица Георгиевска
Емилија Переска
Николина Петровска
Теодора Неделкова
18.30
Мартин Ристевски
Михајло Јолевски
Христијан Стевановски
Стефан Петровски
19.00
Кристијан Николовски
Дарко Јовановски
Даниел Радевски
Андреј Макаловски
19.30
ТРЕНИНГ НА К.К. ПЕЛИСТЕР

ОФИЦИЈАЛЕН РАСПОРЕД ЗА ПРВ ДЕН НА КАДЕТСКО ПРВЕНСТВО, ПЕТОК(26.10.2018)

Патека бр.1
Патека бр.2
Патека бр.3
Патека бр.4
16.30
Невена Гилева
Марта Богоевска
Христина Деловска
Сара Милошевска
17.00
Ивана Трајчевска
Ева Цветковска
Андреа Вељановска
Софија Даскалова
17.30
Михаела Петковска
Магдалена Галовска
Јована Гроздевска
Даниела Ѓуровска
18.00
Стефан Поп Стефановски
Дарко Страхиниќ
Стефан Велевски
Христијан Димовски
18.30
Ива Крстевска
Наталија Чона
Ема Ташковска
Михаела Ристевска
19.00
Јована Спасеноска
Ивана Василевска
Марија Кузмановска
Ангела Симоновска
19.30
Стефан Ристевски
Давор Стојковски
Виктор Димовски
Иван Димовски
20.00
Теодора Јовчевска
Ева Тодоровска
Стефан Китановски
Симеон Танасковски
20.30
Објавена е листата на термини за секој од пријавените кандидати кои учествуваат во „Кугламе и сме среќни“. 

БЕЗ ИЗВРШЕН ЛЕКАРСКИ ПРЕГЛЕД и соодветна потврда од спортски доктор нема да може да се влезе на натпревар.

Термините за вториот натпреварувачки ден, ќе бидат објавени дополнително во ослгасност со резултатите од првиот ден и смените во училиште.

Ќе се игра 2х40 кугли во полни, а најдобрите вкупни 8 резултати во машка и 8 во женска конкуренција ќе влезат  во финале. Во финалето победник ќе биде оној кој тој ден ќе изваде најдобар резултат од 1х40 во полни и ќе се стекни со титулата ГРАДСКИ КАДЕТСКИ ПРВАК ВО КУГЛАЊЕ НА ГРАД БИТОЛА.

Share:

Популарни постови

ПАРТНЕРИ

ПАРТНЕРИ
Општина Битола

Општина Новаци

Општина Могила

к.к. „Хераклеа“ - Битола

Пребарувај по клучен збор